Sfantul Efrem cel Nou a rezolvat PROBLEME legate de ACTE

In anul 1967, un domn din Atena a cumparat pe credit un magazin. A dat un acont de 100.000 de drahme (unitatea monetara din Grecia acelor ani) si urma sa plateasca restul prevazut de contract pana in 1970. Magazinul a fost platit, dar proprietarul il ipotecase si nu vroia sa incheie actele prin care cumparatorul sa devina proprietar.
Au trecut 3 ani si magazinul a ramas tot ipotecat. Sora cumparatorului a primit intr-o zi o carte despre Sfantul Efrem cel Nou - MARELE MUCENIC din Nea Makri, Marele Tamaduitor, Grabnicul Ajutator in toate nevoile si Marele Facator de minuni. Afland despre marea putere facatoare de minuni a Sfantului Efrem cel Nou, cumparatorul s-a rugat impreuna cu sora lui la Sfantul Efrem cel Nou sa-l ajute sa rezolve problema cu actele, iar sora cumparatorului i-a promis Sfantului Efrem cel Nou ca-i va aduce sapte kilograme de ceara curata.
Abia au trecut cateva zile si actele au fost redactate in forma finala, iar cumparatorul a devenit proprietarul magazinului cu ajutorul Marelui Mucenic din Nea Makri.

Sfantul Efrem cel Nou a rezolvat probleme legate de acte - BIBLIOGRAFIE

Minunea este luata din cartea "Viata, aratarile, minunile, acatistul si paraclisul Sfantului Efrem cel Nou, Grabnicul Ajutator si Marele Facator de minuni", aparuta la Editura Sofia din Bucuresti, in anul 2008, Editia a II-a.