Sfantul Efrem cel Nou a vindecat complet si rapid CANCERUL la san si la stomac

O alta mare minune savarsita de Sfantul Efrem cel Nou - MARELE MUCENIC din Nea Makri, Grecia - este descrisa de Arhimandritul Titos Bouriyakis din Halandari (Grecia). Arhimandritul relateaza - intr-o scrisoare pe care a trimis-o la Manastirea Sfantului Efrem cel Nou din Nea Makri (pe 3 noiembrie 1980) - despre sora lui care suferea de inspaimantatoarea boala a cancerului de 5 ani si din aceasta cauza a fost operata la piept. Dar sora Arhimandritului avea si o umflatura mare la pantece de cativa ani. Timp de 5 ani de zile, bolnava a purtat un brau, la recomandarea medicilor.
Pe data de 23 aprilie, acea doamna a fost binecuvantata cu Sfintele Moaste ale Sfantului Efrem cel Nou si, imediat, umflatura a disparut; la fel au disparut si semnele vizibile ale cancerului de la piept. Biopsia facuta ulterior a confirmat vindecarea de cancer.

Sfantul Efrem cel Nou a vindecat complet si rapid cancerul la san si la stomac - BIBLIOGRAFIE

Aceasta minune este luata din cartea "Viata, aratarile, minunile, acatistul si paraclisul Sfantului Efrem cel Nou, Grabnicul Ajutator si Marele Facator de minuni", aparuta la Editura Sofia, Bucuresti, in anul 2008, Editia a II-a.