Sfantul Efrem cel Nou a vindecat EPILEPSIA

Sfantul Efrem cel Nou ajuta pe oamenii din toata lumea

Asa cum se spune si in Paraclisul sau, Sfantul Efrem cel Nou - Marele Mucenic din Nea Makri (Grecia) - le vine in ajutor atat oamenilor din Grecia, cat si celor din alte colturi ale lumii - Sfantul Efrem cel Nou nu trece pe nimeni cu vederea, atunci cand este chemat in ajutor cu credinta.
Vestea minunilor uimitoare pe care le savarseste Sfantul Efrem cel Nou s-a raspandit cu repeziciune in toata lumea. Oameni din toate partile planetei alearga la Sfantul Efrem cel Nou, cerandu-i ajutorul in toate problemele lor - fie ca e vorba de boli incurabile, primejdii, procese sau alte nevoi.
Oameni din toata lumea, fie vin in Grecia, la Manastirea Sfantului Efrem cel Nou din Nea Makri - pentru a se inchina la Sfintele Moaste intregi ale Marelui Mucenic -, fie trimit scrisori, pomelnice si daruri la aceasta Sfanta Manastire - pentru a primi ajutorul Sfantului Efrem cel Nou, chiar daca sunt departe de el.

Sfantul Efrem cel Nou a vindecat epilepsia

Despre minunile mari pe care le savarseste Sfantul Efrem cel Nou a auzit si o doamna din America, care suferea de boala incurabila numita epilepsie. Avand o credinta puternica, aceasta doamna si-a pus toata nadejdea in Sfantul Efrem cel Nou si a trimis la Manastirea sa din Nea Makri o haina de-a sa, rugandu-le intr-o scrisoare pe maici sa o atinga de icoana Sfantului Efrem si sa faca asupra ei Semnul Sfintei Cruci cu Sfintele sale Moaste.
Stareta Macaria de la Manastirea Sfantului Efrem marturiseste ca, atunci cand a atins haina de icoana Sfantului Efrem cel Nou, aceasta icoana a scartait de 3 ori. Apoi maicile au trimis haina inapoi in America.
In clipa in care doamna din America a imbracat haina primita din Grecia, boala ei (epilepsia) a incetat !!! Plina de recunostinta, cand a vazut ca s-a tamaduit, doamna a venit tocmai din America in Grecia, la Manastirea Sfantului Efrem cel Nou - MARELE MUCENIC din Nea Makri - pentru a multumi Sfantului pentru marea binefacere pe care a primit-o de la el.

Sfantul Efrem cel Nou a vindecat epilepsia - BIBIOGRAFIE

Aceasta minune este preluata din cartea "Viata, aratarile, minunile, acatistul si paraclisul Sfantului Efrem cel Nou, Grabnicul Ajutator si Marele Facator de minuni" (Editura Sofia, Bucuresti, 2008, Editia a II-a).