Sfantul Efrem cel Nou a vindecat CONSTIPATIA si DISPEPSIA

Un calugar din Sfantul Munte Athos marturiseste in mai 1977 despre minunea pe care a facut-o Sfantul Efrem cel Nou cu el, vindecandu-l de constipatie si de dispepsie (tulburare a procesului de digestie, manifestata prin dureri, balonari, varsaturi, etc.) - boli de care suferea de un an de zile si pentru care lua medicamente, fara a reusi sa se vindece.
Monahul acesta, auzind ca Sfantul Efrem cel Nou - MARELE MUCENIC din Nea Makri (Grecia) - face multe minuni si tamaduiri uimitoare (chiar de boli incurabile), a mers intr-o zi la Manastirea Sfantului Efrem cel Nou (de pe Colina Neprihanitilor, din Nea Makri), ca sa se vindece. Intestinul calugarului ii era blocat cu reziduuri uscate, adunate de-a lungul unei saptamani, si avea dureri abdominale groaznice. Nu avea nici pofta de mancare si nici nu ii era sete. Doctorii il sfatuisera sa se opereze.
Monahul, cand a ajuns la manastire, maicutele au facut asupra lui Semnul Sfintei Cruci cu Sfintele Moaste ale Sfantului Efrem cel Nou, care raspandeau o mireasma deosebita. Apoi calugarul a citit Paraclisul Sfantului Efrem cel Nou (tot la manastire), dupa care a plecat spre Atena.
Dupa ce a parasit zona manastirii, reziduurile s-au evacuat, iar durerile au disparut. De atunci, aparatul digestiv al monahului functioneaza normal.

Sfantul Efrem cel Nou a vindecat constipatia si dispepsia - BIBLIOGRAFIE

Minunea prezentata mai sus este preluata din cartea "Viata, aratarile, minunile, acatistul si paraclisul Sfantului Efrem cel Nou, Grabnicul Ajutator si Marele Facator de minuni", aparuta la Editura Sofia din Bucuresti, in anul 2008, Editia a II-a.