Sfantul Efrem cel Nou a vindecat LEUCEMIA

O doamna din Grecia avea o sora care suferea de dureri groaznice de burta, pierdea mult sange si slabea pe zi ce trece. A fost transportata de urgenta la un spital din Atena, dar tratamentul recomandat de medici nu ii facea niciun bine, dimpotriva - ii mergea din ce in ce mai rau.
In acele zile, sora bolnavei l-a vazut pe Sfantul Efrem cel Nou iesind din pamant, inconjurat de o lumina stralucitoare. Sfantul Efrem i-a spus:
- Am venit sa te incredintez ca eu o voi vindeca pe sora ta. Promite-mi, doar, ca o vei convinge sa nu se opereze. Si, daca vrei, vino cu mine sa-ti arat oameni cu membrele amputate din pricina acestei boli.
Sfantul i-a mai spus ca ii va reinnoi bolnavei sangele, care avea atunci 1,8 milioane de globule rosii.
Apoi, Sfantul Efrem cel Nou a condus-o pe sora bolnavei intr-un loc in care erau mii de oameni fara maini si fara picioare. Sfantul Efrem slujea in acel loc si a sfatuit-o sa se impartaseasca regulat.
Dupa aceasta vedenie, doamna i-a spus surorii bolnave cu mare emotie tot ce a vazut. In ziua acestei vedenii, analiza sangelui a aratat 3,8 milioane de globule rosii, iar a doua zi arata 3,3 milioane, iar in ziua externarii - 3,8 milioane de globule rosii. Mai tarziu, fosta bolnava de leucemie - vindecata de Marele Mucenic din Nea Makri - si-a botezat copilasul la Manastirea Sfantului Efrem cel Nou.

Sfantul Efrem cel Nou a vindecat leucemia - BIBLIOGRAFIE

Aceasta minune este preluata din cartea "Viata, aratarile, minunile, acatistul si paraclisul Sfantului Efrem cel Nou, Grabnicul Ajutator si Marele Facator de minuni", aparuta la Editura Sofia din Bucuresti, in anul 2008, Editia a II-a.